Tips per a triar el millor servei d’assessoria laboral per a la teva empresa

mejor asesoria


Les necessitats en el mercat laboral han instat la legislació a fer canvis continus. En conseqüència, moltes empreses veuen la necessitat de comptar amb un assessorament laboral personalitzat i útil però com triar un servei d’assessoria laboral? En aquesta Assessoria de Deltebre t’ajudarem.

En la nostra Assessoria a Deltebre rebem molts clients preocupats pel càlcul de pensions o prestacions, confecció de nòmines i altres. Amb motiu d’orientar i informar, volem que coneguis en el següent article els trucs per a triar el millor servei d’assessoria laboral per a la teva empresa. No t’ho perdis!

Cerques assessoria laboral? Tenim Assessors a Deltebre i t’estem esperant

Abans d’entrar de ple en el tema sobre com trobar el millor servei d’assessoria laboral per al teu negoci, volem que coneguis sobre la nostra Assessoria Local.

Entre els nostres altres serveis, a Torta Castelló Assessors t’oferim la Gestió Laboral; un dels aspectes més fonamentals per a l’organització en la teva empresa. Amb ella, comptaràs amb una atenció personalitzada segons el negoci/empresa que pertanyis i d’aquesta manera poder confeccionar, per exemple, nòmines, assegurances socials i molt més!

A continuació, et presentarem quins són els serveis d’assessoria laboral per a una empresa:

● Assessorament laboral, en el qual s’inclouen les contractacions, bonificacions i cotitzacions.
● Disseny de nòmines, assegurances socials, contractes laborals entre altres.
● Tramitació de prestacions socials.
● Càlculs de pensions i prestacions socials de tota mena.
● Disseny de models de retencions de l’Agència Tributària, i de la Tresoreria General de la Seguretat Social.
● Expedients per a l’acomiadament de treballadors.

Vols assessorament laboral professional? No perdis més temps i fes clic aquí perquè coneguis tots els passos per a la contractació dels nostres serveis.


Com triar el millor servei d’assessorament laboral per a la teva empresa

Tota persona que tingui la intenció de crear la seva empresa, és important (sinó obligatori) que compti amb orientació i un assessorament professional. D’allí la constant importància de buscar un servei d’assessoria laboral i contractar professionals que permetin que aquesta empresa es desenvolupi com deu.

Però, com triar el millor servei d’assessoria laboral? A continuació t’anem a enllistar uns tips per a triar un servei d’assessoria laboral Així que continua llegint!

 1. Tria una empresa d’assessorament que compti amb serveis integrals

  Tot i que en construir una empresa o emprendre es dedica a una activitat concreta del mercat, no està malament acudir a una empresa que disposi de serveis integrals.

  Això no vol dir que siguis mancat d’experiència en l’àrea; més aviat, en triar un servei amb serveis integrals, podran orientar-te en diferents tipus d’activitats fonamentals per a un bon funcionament de l’empresa i així prendre decisions ràpides i encertades en el moment indicat.

 2. L’empresa assessora ha d’haver tingut experiència prèvia en l’activitat del seu negoci.

  No tots els serveis laborals disposen de versatilitat en quant a les activitats empresarials. En aquest sentit, moltes empreses assessores es dediquen només a una activitat específica del mercat laboral, comptant amb major experiència que unes altres.

  Per això, és important que, en acudir a una empresa assessora tinguis això en compte, podent triar el servei més adequat segons l’activitat que exerceixis. Encara més, procura que tinguin experiència en aquesta activitat i el seu funcionament; una mala elecció pot pertorbar l’èxit de la teva empresa.

 3. Coneix la reputació de l’empresa.

  La reputació és un d’aquests trucs infal·libles per triar el millor servei d’assessoria laboral a l’àrea. La reputació es compon íntegrament pels comentaris dels seus clients, així com de possibles persones de renom que també hagin gaudit dels seus serveis.

  Has de tenir en compte tant les observacions dels qui van provar el servei com les referències positives.

 4. La qualitat i eficiència del servei.

  Un altre dels consells per triar un bon servei d’assessoria laboral, és fixar-se en la qualitat i eficiència del seu servei, però, com? La manera més senzilla però no única és experimentar amb el seu servei al client, si és complet, com et responen als dubtes i sobretot, queixes que tinguis en el cas que ja hagis provat els seus serveis.

  Les referències sobre els clients d’aquesta empresa són vitals per fer-te una idea de com és la qualitat del que ofereixen.

 5. Si és possible, coneix l’empresa i el seu assessor en persona.

  Tots poden crear una pàgina web de la nit al dia; i és aquesta senzillesa la que cal tenir en compte abans de seleccionar una empresa d’assessoria laboral.

  En aquest sentit, si tenen adreça i és possible un assessorament en persona Aprofita! El contacte visual, el físic i el comportament és el fonamental per establir relacions; i en el camp laboral dassessories, aquesta situació és fonamental, indiferentment de si la relació laboral serà efectuada en persona o en línia.

  Tenir una assessoria o trobada amb els assessors, més que per discutir com serà el procediment, et permetrà conèixer i connectar de prop amb ells, forjar confiança i saber si vols fer el proper pas.

 6. Sempre tingues en compte les necessitats de la teva empresa.

  Per triar el millor servei d’assessories, sempre tingueu en compte les necessitats que presenta la vostra empresa; tant les més immediates com les que puguin sorgir en un futur.

  Segons el que la teva empresa presenti (sigui assessorament en temes de contractes, assegurances socials, contractes laborals, prestacions socials…) sabràs per on començar.

 7. Demana un pressupost per escrit.

  Si bé pots comparar preus, cobertures o la impressió de diversos serveis d’assessoria laboral, sempre demana un pressupost per escrit, on s’inclogui el preu, els serveis que s’hi inclouen o les quotes extraordinàries (és a dir, si cal presentar la renda, declaracions anuals entre d’altres).

  Gràcies a això, podràs saber si està dins dels teus recursos amb tot inclòs. En aquest sentit, també és important assegurar-te que l’assessoria disposi una assegurança de responsabilitat civil professional, i així et cobreixi en cas de sanció per un error o oblit de l’assessoria. No obstant, no és habitual que passi, però mai descartis cap possibilitat.