Per qu猫 hauries de contractar una Assessoria fiscal i comptable a les Terres de l’Ebre

Assessoria fiscal i comptable Terres de l'Ebre

Qu猫 veur脿s en aquest article?

Ser amo d’una empresa no implica necess脿riament el desenvolupament exit贸s de la seva activitat, sin贸 la gesti贸 econ貌mica, tribut脿ria i legal de tot el projecte. A la nostra Assessoria de les Terres de l’Ebre serem aquesta figura clau a la teva empresa per salvaguardar l’economia i la jurisdicci贸 del teu negoci.

Per qu猫 hauries de contractar una Assessoria fiscal i comptable a les Terres de l’Ebre? Al seg眉ent article volem que coneguis les raons per la qual contractar un assessor fiscal i comptable per al teu negoci. Sense dir res Comencem!

Asesoria fiscal

Qu猫 茅s una Assessoria fiscal i comptable a les Terres l’Ebre

Tot i que hagis escoltat els termes 鈥渇iscal鈥 i 鈥渃omptable鈥, volem definir amb precisi贸 el que 茅s una assessoria fiscal i comptable i les funcions que exerceix a la teva empresa. A la nostra Assessoria de les Terres de l’Ebre disposem d’aquest tipus de servei, i per aix貌 volem que en coneguis m茅s.

Qu猫 茅s una assessoria fiscal i una assessoria comptable?

L’assessoria fiscal 茅s un servei professional encarregat d’administrar les obligacions tribut脿ries davant de l’administraci贸 tribut脿ria tant per a clients f铆sics (茅s a dir, gestoria fiscal per a aut貌noms) com per a persones jur铆diques (assessoria fiscal per a pimes i grans empreses).

L’assessoria comptable 茅s el servei professional que t茅 com a objectiu principal dur a terme la gesti贸 econ貌mica de l’empresa; els assessors comptables s’encarreguen tant de l’administraci贸 de factures com dels balan莽os comptables de l’empresa. Mentrestant, una altra de les seves funcions 茅s portar un registre i an脿lisi de la situaci贸 econ貌mica del negoci, amb l’objectiu d’optimitzar-ne la gesti贸. D’altra banda, la seva activitat b脿sica o senzilla 茅s tra莽ar estrat猫gies econ貌miques futures i resoldre problemes comptables.

D’aquesta manera, la funci贸 d’un assessor fiscal i comptable inclou tots dos serveis i activitats; s’orienta tant a resoldre les obligacions legals de l’empresa, com a administrar-ne la gesti贸 econ貌mica i ajudar en la presa de decisions.

Quines funcions compleix un assessor fiscal i comptable

A continuaci贸, detallarem exactament les funcions que compleix un assessor fiscal i comptable. Per tant, sabr脿s amb puntualitat quines s贸n les tasques que desenvolupa en aquest cas, m茅s enll脿 de la petita menci贸 anterior.

No complir les obligacions fiscals de la teva empresa comporta conseq眉猫ncies legals. Per aix貌, un assessor fiscal i comptable 茅s molt m茅s que un gestor d’impostos o un enlla莽 entre la teva empresa i la Hisenda. No nom茅s disposa i ofereix ajuda per a la gesti贸 tribut脿ria del teu negoci, per貌 tamb茅 en porta la comptabilitat, aconseguint aquesta tranquil路litat que tant et mereixes.

Les tasques principals d’un assessor fiscal i comptable s贸n:

鈼 Estar al corrent de totes les novetats i modificacions de lleis per assegurar que l’empresa compleix les obligacions legals corresponents.
鈼 Realitzar estudis de la comptabilitat a l’empresa i el seu resultat comptable per poder estudiar el factor oportunitat segons la Llei Vigent, amb el principal objectiu que l’empresa tingui el menor impacte tributari possible, sempre que aquesta compleixi amb la normativa legal.
鈼 Estudi, assessorament i planificaci贸 fiscal.
鈼 Estudi i assessorament quant a la creaci贸 de noves empreses es refereix aix铆 com estructures societ脿ries.
鈼 Elaboraci贸 de declaracions censals i impost a les Activitats Econ貌miques.
鈼 Liquidaci贸 trimestral de l’IVA, l’IRPF i l’IGIC.
鈼 Declaraci贸 i presentaci贸 dels impostos de societats.
鈼 Declaraci贸 i presentaci贸 de l’impost de la renda de les persones f铆siques o per les sigles IRPF.
鈼 Declaraci贸 i presentaci贸 de les declaracions informatives.
鈼 Gesti贸 de pagaments fraccionats i retencions.
鈼 Assist猫ncia i representaci贸 de l’aut貌nom o l’empresa davant dels serveis d’Inspecci贸 Tribut脿ria.
鈼 Intervenir davant dels 貌rgans oficials de gesti贸 de l’administraci贸 tribut脿ria.
鈼 Gesti贸 de requeriments de part de l’Ag猫ncia Tribut脿ria i ser comunicador amb la Hisenda, a m茅s de fer ajornaments.
鈼 Assessorament comptable adre莽at a l’empresari o aut貌nom en base al balan莽 econ貌mic de l’empresa. En aquest cas, l’assessor disposa dels seus coneixements en mat猫ria de comptabilitat i legalitat, responsables d’ajudar l’empresari a prendre les millors decisions en benefici del negoci.
鈼 La gesti贸 i classificaci贸 dels documents comptables, com ara les factures emeses i rebudes, el c貌mput de despeses i els llibres comptables obligatoris per a l’empresa o conegut com a llibre major de comptabilitat.
鈼 Elaboraci贸 dels seients comptables, 茅s a dir, les anotacions i esmenes als llibres de comptes, i que reflecteixen els moviments econ貌mics als comptes mateixa.
鈼 Compliment de la normativa vigent en mat猫ria de comptabilitat.
鈼 Disseny de les actes de les juntes generals dels socis de l’empresa.
鈼 Certificaci贸 de l’aprovaci贸 dels comptes anuals.
鈼 Confecci贸, verificaci贸 i presentaci贸 dels llibres de comptes al Registre Mercantil.
鈼 Enviament i legalitzaci贸 dels comptes anuals de l’empresa al Registre Mercantil.
鈼 Assessorament en la gesti贸 dels b茅ns i patrimoni del negoci, si n’hi ha; pensant sempre en el benefici de la mateixa i procurant que es prenguin mesures de seguretat i conservaci贸 corresponents.
鈼 Controlar el compliment del Pla General de Comptabilitat. 脡s un dels plans m茅s importants per procurar una gesti贸 correcta i adequada per a lempresa.
鈼 Realitzaci贸 dels informes de gesti贸 trimestral corresponents a l’estat dels comptes de l’empresa.

I molt铆ssimes altres! Busques un assessor fiscal i comptable? Fes clic aqu铆 per gaudir dels serveis d’Assessoria Terres de l’Ebre.


Per qu猫 hauries de contractar una assessoria fiscal i comptable per a la teva empresa

脡s important que comptis amb un assessor fiscal i comptable a causa de dos factors essencials:

1. Estalvi de recursos

En acudir amb un assessorament fiscal i comptable, podr脿s estalviar m茅s temps, per貌 a m茅s, t’ajudaran a descobrir millors maneres per estalviar en despeses di脿ries i impostos.

2. Ajuda a evitar multes i sancions

Disposar dels llibres comptables desactualitzats i inc贸rrer en un altre tipus d’errors de la mateixa naturalesa poden portar greus problemes amb Hisenda. Per aix貌 l’assessor fiscal i comptable 茅s tan important.

Per貌 et podem proveir de molts m茅s beneficis! Us convidem a fer clic aqu铆 per comen莽ar amb l’assessorament fiscal i comptable; tot en un.

T'ha agradat? Comparteix aquest article!
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Tamb茅 et pot interessar...

聽COPYRIGHT 漏 2021 Torta Castell贸 Assessors S.L. | POL脥TICA DE PRIVACITAT | AV脥S LEGAL | POL脥TICA DE COOKIES

Designed By IPM PROJECTS

Copyright 漏 2021 TORTA CASTELLO ASSESSORS
Designed by IPM Projects

Abrir chat
Hola! Necessites ajuda?
Bones 馃憢 Et podem ajudar en alguna cosa?