Avantatges de contractar un Gestor Immobiliari a les Terres de l’Ebre

La professió immobiliària és caracteritzada per agrupar un nombre de treballadors procedents de moltes àrees empresarials. En aquest cas, un assessor immobiliari pot venir d’un sector comercial, de la banca o de màrqueting, i serà l’aliat predilecte per a la venda d’immobles. Un gestor immobiliari a les Terres de l’Ebre serà el vostre soci ideal per a aquesta i més tasques d’immobles.

Al nostre servei d’assessorament per a immobles, no només abastem les principals activitats d’un assessor immobiliari, sinó d’altres, com ara la gestió de contractes per a la compravenda d’immobles que poden ser de gran ajuda si tens problemes per vendre casa teva. Vols més informació? Si és així, fes clic aquí perquè coneguis tots els nostres serveis.

El dia d’avui, volem explicar-te en aquest article tot el que has de saber sobre un assessor immobiliari: què és, les seves funcions, diferències entre assessor i agent immobiliari així com els avantatges de contractar un gestor d’immobles a les Terres de l’Ebre. No et perdis cap detall!

Què és un assessor immobiliari

Que es gestor immobiliari

Per començar, sempre sorgeix entre els clients la pregunta de què és un assessor immobiliari. En poques paraules, un assessor d’immobles és una persona física, que també pot ser un dels representants duna companyia, i que presta serveis de mediació, assessorament i gestió al comprador i al venedor de l’immoble.

Molts professionals del sector immobiliari designen aquesta ocupació com a «assessors immobiliaris independents». Igual que passa amb altres professions com la banca o l’advocacia, al sector immobiliari es presenten diversos paràmetres que sovint els ciutadans desconeixen.

Mateixament, igual que els estalvis o problemes legals que pot experimentar un individu en algun moment de la seva vida, el patrimoni immobiliari, sobretot si és d’una família, és una cosa molt seriosa que pot afectar-hi personalment.

D’aquesta manera, quan estàs tractant amb temes delicats, no només estàs buscant qui ofereixi determinats serveis, sinó una persona que a través dels seus coneixements sigui de confiança i et guiï.

Funcions d’un assessor immobiliari

assessor immobiliari

A aquest punt t’has de preguntar, quines són les funcions d’un assessor immobiliari realment? En realitat, són moltes les tasques que l’assessor exerceix al llarg del dia, però la seva principal funció i objectiu a realitzar és atendre qualsevol incidència que li plantegi un client, encara que també té altres activitats, com ara:

● Exercir funcions de gestor immobiliari, és a dir, Compravenda d’immobles, lloguer o cessament, entre d’altres.
● Funcions comercials.
● Funcions com a negociador o mediador.

Els nostres assessors immobiliaris també exerceixen altres funcions per disposar d’un servei més complet, global i adaptat a les necessitats de cada client; aquestes funcions són:

· Venda d’immobles.
· Gestió per a la venda d’immobles.
· Gestió de contractes a la compravenda d’immobles.
· Tramitació de tota mena de documentació relacionada a les operacions immobiliàries.
· Tramitació de visites a immobles a possibles clients.

Diferències entre un assessor immobiliari i un agent immobiliari

En primera instància, un agent immobiliari ajuda els clients a comprar o vendre immobles, en canvi, un assessor immobiliari, assessora els seus clients sobre la compra o venda de propietats perquè puguin prendre la millor decisió.
No obstant això, hi ha moltíssims assessors immobiliaris que ajuden els clients a comprar o vendre immobles acompanyats del seu característic assessorament.

Coneix els avantatges de contractar un assessor immobiliari a les Terres de L’Ebre

Com hem vist, un assessor immobiliari és l’encarregat de fer totes les gestions fonamentals en el moment que vulguis fer la compra o venda d’un immoble. Ells són els encarregats i responsables d’organitzar (i administrar) una bona estratègia de venda, sempre buscant els beneficis i aplicacions corresponents per a tu i els teus éssers estimats.

Des de buscar una zona que sigui de la teva preferència, amb els metres quadrats i característiques especials de l’immoble, fins a guiar-te per fer molt més senzilla l’adquisició o la venda d’aquest immoble.

Els nostres assessors immobiliaris seran la clau per a qualsevol activitat concernent a un immoble, feu clic aquí per iniciar el vostre assessorament professional d’immobles.

Ara bé, quins avantatges o beneficis té contractar un gestor immobiliari a Les Terres de L’Ebre? Els principals avantatges són:

Educació i Experiència

Ja no cal saber tot sobre comprar o vendre propietats. En contractar un assessor immobiliari, comptaràs amb el suport d’un professional, que està format a l’àrea de béns arrels així com comptar amb prou experiència en el tema garantint una negociació efectiva de la seva propietat.

Estalvi de temps

El gestor immobiliari no només està format per a la compra o venda d’immobles així com per gestionar-los; també està capacitat per emprar el temps degut fins que el negoci sigui tancat de la manera més eficient i satisfactòria per a tots els involucrats. D’aquesta manera, no us veuràs afectat per mala gestió del temps, ja que és aprofitat en tot el procés.

Coneixement del mercat i guiatge en el preu d’immobles

L’assessor immobiliari es caracteritza per tenir una notable presència permanent al mercat, tant així, que recol·lecta informació clau que l’ajudarà a assessorar sobre el millor preu de la seva propietat i podrà establir les millors estratègies per a la venda o l’arrendament.

Un immoble no pot ser venut o rendit un cèntim a baix i ni un cèntim a dalt del seu preu de mercat, per la qual cosa, no has de tenir por de baixar-li el preu a l’immoble; amb un assessor immobiliari tindràs la garantia i plena confiança que quan arribis a cert nivell apareixeran dos o més compradors o llogaters que voldran quedar-se amb la propietat.

Base de clients i de propietats

Un assessor immobiliari, a més d’una prou experiència sobre les lleis d’immobles, compta amb una àmplia base de clients prequalificats per comprar a diferents zones. Mateix ment, compta amb un ampli catàleg de propietats en diferents àrees, així pot ajudar els compradors a escollir les propietats que més li agradin i s’adeqüin a les seves necessitats o recursos.

Assessoria professional i completa

Al nostre equip d’assessors immobiliaris, oferim una assessoria correcta en finançament, aspectes legals de mercat i tràmits municipals, entre d’altres; de tal manera que t’alliberarà estrès i mals de cap en tenir un soci que fàcilment portarà els ardus processos de la compa-venda i arrendament.

Vols més informació sobre el servei? Clica aquí